Detaljer

  • Onsdag 24. januar 11:30 til 13:30
  • Radisson Blu Atlantic Hotel, Stavanger. Møterom: Antique (2. etg)
Stengt for påmelding

Ønsker du mer informasjon?

Ta kontakt med Silje Njå Bertelsen

2017 ble året mange investorer sto på kanten og ventet på fallet. Det kom ikke noe fall, ingen store negative overraskelser. Det ble et fantastisk år for våre kunder – både absolutt og relativt. Nå har vi tatt god sats og hoppet over i det nye året. Mon tro hva det vil bringe?

Den 24. januar kommer våre analytikere til Stavanger for å gå gjennom marked og fondsresultater for året som gikk, og komme med forventninger til året vi har startet på. Dette er en av få årsoppsummeringer som ikke blir holdt av forvaltere og meglerhus, så her får man sjansen til å høre en uhildet og usminket presentasjon.

Det blir servert lett lunsj fra kl 11:30, og det faglige programmet starter kl 12:00.

Sted: Radisson Blu Atlantic Hotel, Stavanger.

Foredragsholdere

Kristian_Ryland

Kristian Ryland

Senior analytiker - renter

Kristian Ryland har en Master of Science (MSc) i Business and Economics (siviløkonom) med spesialisering i finans fra Handelshøyskolen BI i 2011. Hans fokusområder er porteføljeforvaltning, med masteroppgave om aktiva allokering gjennom konjunktursvingninger. Masteroppgaven ble kåret til årets masteroppgave i finans ved Handelshøyskolen BI. Han har vært tilknyttet analyseavdelingen siden mars 2009 og vil ha sitt fokusområde på norske og internasjonale renter samt private equity-investeringer. Ansatt siden 2009

Harald

Harald Sundby

Senior analytiker - aksjer

Harald Sundby er utdannet siviløkonom fra Handelshøyskolen BI i 2008, med spesialisering innen finans. Hans fokusområder på studiet var porteføljeforvaltning, og han skrev sin masteroppgave om hedgefond. Han har jobbet med kapitalforvaltning siden 2006, da han også under studietiden jobbet for oss med analyse. Harald er ansvarlig analytiker med hovedansvar for evaluering av norske og nordiske aksjeforvaltere. Ansatt siden 2006.