Grieg Investor er igjen kåret til Årets Nordiske Investeringsrådgiver

Grieg Investor har denne uken blitt kåret til "Nordic Investment Consultancy of the Year" for 2021, og har nå fått prisen 4 av de 5 siste årene!

Prisen som deles ut årlig under Nordic Fund Selection Awards i Stockholm baseres på en undersøkelse blant nordiske og internasjonale forvaltningsselskaper, og omfatter rådgivning for institusjonelle investorer.

Evalueringskriteriene for prisen er basert på hvor profesjonell seleksjonsprosessen oppfattes, hvor dyktig seleksjonsteamet er til å kommunisere med forvalter gjennom prosessen, hvor flinke teamet er på å integrere ESG-hensyn og hvor viktig teamet anses å være basert på potensielle kapitalstrømmer og merkevare.

«Det å bli kåret til årets nordiske investeringsrådgiver er noe vi er veldig stolt av. Prisen er et kvalitetsstempel på jobben vår analyseavdeling gjør innen fondsanalyse og forvalterseleksjon», sier daglig leder Tiril Jakobsen.

Vi i Grieg Investor vil fortsette å jobbe knallhardt for å levere de beste tjenestene til våre kunder, og vi gleder oss til å snart kunne vise frem et nytt stykke arbeidet innen klima og bærekraft som analyseavdelingen har jobbet med gjennom hele 2021.