Stavanger og Oslo, 23. januar 2020

Analysekavalkade i Oslo og Stavanger

2019 ligger an til å bli et veldig godt år for norske investorer. Etter det bratte fallet på slutten av 2018 var det mange som bekymret seg for 2019 og hvordan dette ville ende. Som så mange ganger før viste derimot bekymringene seg å være overdrevne, og tar man med effekten av den svake norske kronen kan norske investorer si seg svært godt fornøyd med året så langt.

I 2019 har vi fått oppleve avtakende vekst og nedjusterte forventninger både i utviklede og fremvoksende markeder. I tillegg har året vært preget av bekymringer som eskalerende handelskrig og BREXIT, men på tross av dette har altså markedene levert langt over forventningene, godt hjulpet av sentralbankene som har snudd fra prognoser om økte renter på starten av året til å faktisk kutte renten.

Den 23. og 24. januar vil våre analytikere gi en gjennomgang på marked og resultater for året som har gått, og samtidig komme med forventninger til det nye året. I tillegg vil man også få møte vår fagsjef Fredrik Wilander, som skal snakke om noe av det han har jobbet med i 2019 samt tanker om året som kommer. Dette er en av få årsoppsummeringer som ikke blir holdt av forvaltere og meglerhus, så her får man sjansen til å høre en ærlig og usminket presentasjon.

Stavanger 23. januar

Oslo 24. januar

Ved interesse, ta kontakt med Christoffer Ellingsen.