Grieg Investor utvider teamet med erfaren seniorrådgiver

Grieg Investor styrker sitt pensjonsteam med Kjersti Rekdal Skåre som ny seniorrådgiver. Hennes omfattende erfaring, kompetanse og evne til å formidle vil ytterligere styrke vår tjenesteleveranse til de største private og offentlige pensjonskassene i Norge.

Ny spisskompetanse styrker Grieg Investor

Vi i Grieg Investor har det siste halvåret styrket våre rekker betydelig med hele tre sterke ansettelser. De nye tilskuddene vil forsterke Grieg Investors faglige kompetanse på hvert sitt felt, og gi våre kunder enda mer omfattende og nøyaktig innsikt i sine investeringer. Vi har tatt en prat med Sigrid Wilter Slørstad, Helle Kristin Larsen og Erik Bråthen for å bli litt bedre kjent med vår nye trippel trumf!

Klimasatsingen i finansnæringen – er alt grønnvasking?

Torsdag, 18. August, holdt vi, sammen med UN Global Compact Norge, en forrykende paneldebatt på Arendalsuka om klimasatsingen i finansnæringen og grønnvasking.

Nye krefter til Grieg Investors bærekraftsarbeid

Lars Erik Mangset er nyansatt leder for bærekraft i Grieg Investor. Han kommer fra rollen som Fagsjef for Klima i KLP og har dyp og praktisk kunnskap om blant annet klimarisiko i finansielle aktiva og EU taksonomien. Lars Erik skal jobbe tett med Marte Løfman (senioranalytiker Impactinvesteringer) og de andre på analyseteamet for å sikre at våre kunder har den nødvendige innsikten til å kunne ta gode og informerte valg med bevisste fotavtrykk. I dette intervjuet reflekterer han over sin nye arbeidsplass og finansnæringens behov når det gjelder bærekraftige investeringer.

Grieg Investor er igjen kåret til Årets Nordiske Investeringsrådgiver

Grieg Investor har denne uken blitt kåret til "Nordic Investment Consultancy of the Year" for 2021, og har nå fått prisen 4 av de 5 siste årene!

Grieg Investor Analyst Program (GIAP)

I 2015 ble det etablert et opplæringsprogram for nye unge spirer, kalt Grieg Investor Analyst Program. Programmets formål er å overføre kompetanse fra nåværende ansatte og bygge talenter som på lang sikt kan bli viktige ressurser for selskapet.

Kåret til årets nordiske investeringsrådgiver for tredje år på rad!

Grieg Investor tar nok en gang hjem prisen som "Nordic Investment Consultancy of the Year" under Nordic Fund Selection Awards i Stockholm.

Fredrik Wilander går til Grieg Investor

Fredrik Wilander går fra "Head of Allocation & Selection" i DNB til ny jobb i Grieg Investor. "Det er vi veldig glade for og det tror vi kundene våre også vil bli" sier en stolt og fornøyd Tiril Jakobsen, daglig leder i Grieg Investor.

Kåret til årets nordiske investeringsrådgiver – igjen!

For andre året på rad stikker Grieg Investor av med prisen "Nordic Investment Consultancy of the Year" under Nordic Fund Selection Awards.